Εδώ και περίπου έναν μήνα, όλοι όσοι παρακολουθείτε το Fire meet Gasoline είχατε καταλάβει πως συμμετείχαμε στα Blog Awards που διοργανώνει το περιοδικό Marie Claire Greece.  Κάνοντας το hastag #mcblogawards16 αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ανάρτησης μας, ζήσατε μαζί μας κάθε στιγμή από την πιο όμορφη διαδικασία που μπορούν να συμμετέχουν οι bloggers της χώρας μας.

Και κάπως έτσι η μεγάλη μέρα έφτασε και αφού φορέσαμε τα δύο εκπληκτικά Hugo Boss slim fit κοστούμια μας, αποφασίσαμε πως τόσο σε αυτά, όσο και σε όλο αυτή την εμπειρία που ζήσαμε, άξιζε το τιμητικό στεφάνι ελιάς που φορούσαμε και οι δυο.

13599776_631023133743140_1013805723722007915_n

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, όπου έγινε η απονομή, γέμισε με τους πιο κομψούς ανθρώπους της πόλης, δίνοντας μια παραπάνω αίγλη στην βραδιά και στον υπέροχο χώρο που την φιλοξένησε.  Αφού δόθηκαν τα βραβεία στους νικητές , ακολούθησε πάρτι στο εστιατόριο χύτρα στο rooftop του κτηρίου, φυσικά με Belvedere cocktails.

Έτσι τα Marie Claire Blog Awards 2016 έφτασαν στον τελικό προορισμό τους, αφήνοντας μας μια ανάμεικτη αίσθηση χαράς και λύπης.  Κάθε διαδρομή έχει έναν τελικό σταθμό ή αλλιώς έναν στόχο, όταν όμως το ταξίδι είναι τόσο όμορφο κατά κάποιον τρόπο ο προορισμός γίνεται το ίδιο το ταξίδι. Δράττοντας την ευκαιρία λοιπόν, θα  θέλαμε να πούμε μερικά ευχαριστώ σε όλους όσους έκαναν αυτό το ταξίδι μαγικό.

13590305_1134646823263594_1348195714300979371_n

Πρώτα από όλα στο Marie Claire Greece που μας έκανε την τιμή να μας συμπεριλάβει στα καλύτερα fashion blogs της Ελλάδας και ειδικά την αρχισυντάκτρια του περιοδικού και “μαμά” των βραβείων Γαλάτεια Λασκαράκη, που επί έναν μήνα έκανε τα αδύνατα δυνατά να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες ( στις οποίες πάντα μας βοηθούσε και κατά κάποιον τρόπο μας καμάρωνε ) και έτσι να κάνουμε το Fire meet Gasoline ακόμα καλύτερο και δημοφιλές. Όπως επίσης και όλους τους ανθρώπους του περιοδικού που συνεργάστηκαν μαζί μας, για να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις δράσεις που συμμετείχαμε, ελπίζοντας πως σταθήκαμε παραπάνω από αντάξιοι των προσδοκιών τους. Επιπλέον να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπόλοιπους Men of Style, που έγιναν από την πρώτη στιγμή φίλοι μας και δεν επέτρεψαν κανένα είδος ανταγωνισμού να μπει ανάμεσα μας, καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες bloggers που μεγάλωναν διαρκώς την παρέα μας και ζήσαμε όλοι μαζί τόσο όμορφες στιγμές.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο αγαπημένο μας εμπορικό κατάστημα My Golden Hall, στον καλύτερο χορηγό που θα μπορούσαμε να έχουμε,  για τις βόλτες στα μαγαζιά, τις αμέτρητες φωτογραφίες και την sport and fashion δοκιμασία.

Στην εταιρία Hugo Boss, που ήταν μαζί μας την βραδιά της απονομής με τα υπέροχα κοστούμια που φορέσαμε.

Και τέλος ένα ευχαριστώ για όλους εσάς που μας στηρίζετε συνέχεια, που μας γεμίσατε με τόση αγάπη και αποτελέσατε για μας την κινητήριο δύναμη.

Πριν 7 μήνες το blog μας αποτελούνταν μόλις από δύο άτομα και σήμερα είμαστε χιλιάδες.

IMG_5815

Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης @itsamansclass Γαλάτεια Λασκαράκη @galaxyfaraway

IMG_5772

IMG_5847

Processed with VSCO with hb1 preset

Σίσσυ Κυριακού @sissy_validstyle

image

IMG_9819

Μαρία Τζανιδάκη @voguevictim

220115