Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και ήδη κάποιοι να βιάζονται να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα, όπου ο θέρος κρατάει μέχρι τον Νοέμβριο.  Τα Χανιά είναι ιδανικός προορισμός για σχεδόν όλο τον χρόνο, γιατί πέρα από τις αμέτρητες παραλίες που συνδυάζουν καθαρά νερά και άγρια ομορφιά, έρχεσαι αντιμέτωπος με μια αίσθηση ρομαντισμού και νοσταλγίας.

Processed with VSCO with hb1 preset

image

Το κέντρο τους ή η παλιά χώρα όπως είναι γνωστή, σε παρασύρει σε μια βόλτα μέσα από πλακόστρωτα σοκάκια γεμάτα μπουκαμβίλιες  που καταλήγει στο ειδυλλιακό λιμάνι. Κάπου εκεί θα βρεις τα Elia Hotels, όπου τα περισσότερα βρίσκονται σκορπισμένα μέσα σε αυτές τις μαγευτικές εικόνες.  Εμείς είχαμε την τύχη να μείνουμε στο Elia Betolo και το δωμάτιο 404, να στεγάσει όλη την τρέλα και την όρεξη για περιπέτεια που συνοδεύει πάντα τις καλοκαιρινές διακοπές.

image

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

image

Με υψηλή αισθητική και εξαιρετικό interior design, η αλήθεια είναι πως δεν μας ήταν εύκολο να αποχωριστούμε το ξενοδοχείο, ενώ ο ηλιόλουστος χώρος της τραπεζαρίας, έκανε το πρωινό μας να κρατάει ώρες. Κάπως έτσι βρήκαμε το ομορφότερο ξενοδοχείο, στον ομορφότερο προορισμό και λαμβάνοντας υπόψη την άριστη εξυπηρέτηση και την προθυμία του προσωπικού να μας φανεί χρήσιμο όπου ήταν αυτό δυνατό, μας κάνει να πούμε με σιγουριά πως θα επισκεπτόμασταν το Elia Betolo ξανά και ξανά.

Processed with VSCO with hb2 preset

image

image

IMG_3200

image

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο site των Elia Hotels

http://www.eliahotels.gr/el/