Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμασταν την Κρήτη, αυτή την φορά όμως είπαμε να ανακαλύψουμε για ποίον λόγο είναι γνωστό το νησί  πέρα από τις υπέροχες παραλίες και την περίφημη Κρητική φιλοξενία.

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Κάνοντας μερικές συζητήσεις δεν αργήσαμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως η Κρήτη φημιζόταν  επίσης για το ελαιόλαδο της, τα αιθέρια έλαια και την ποικιλία βοτάνων και λίγο αργότερα με μεγάλη μας χαρά να μάθουμε πως υπάρχει η Bioaroma, μια εταιρία καλλυντικών που συνδυάζει και τα τρία αυτά στοιχεία.

image

Όσο η συζήτηση γύρω από την Bioaroma προχωρούσε, τόσο μεγάλωνε και η ανυπομονησία να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα. Ψάχνοντας εδώ και αρκετά χρόνια μια εταιρία που αποφεύγει την χρήση χημικών συστατικών, είχαμε βρει επιτέλους την ιδανική λύση.

image

 

image

Με δικό της αποστακτήριο αιθέριων βοτάνων και αποκλειστική χρήση των δικών της βιολογικών καλλιεργειών, δεν μπορούσαμε στιγμή να αμφιβάλουμε για την ποιότητα των προϊόντων. Έτσι όπως ήταν αναμενόμενο η πρώτη κιόλας δοκιμή μας δικαίωσε, ενώ σε συνδυασμό με την άρτια και καλοστημένη εμφάνιση τους, έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ μας .

Processed with VSCO with hb2 preset

image

Μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει!

http://www.bioaroma.gr/el/