Όσοι έχει τύχει να περάσετε από την οδό Εσπερίδων 3 στην Γλυφάδα ή από την Πρόξενου Κορομηλά 31 στην Θεσσαλονίκη, σίγουρα θα έχετε ρίξει μια ματιά στην βιτρίνα των Mr & Mrs Pearl που σας υπόσχονται ένα κατάλευκο και εκθαμβωτικό χαμόγελο. Εμείς αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την τεχνολογία της κοσμητικής λεύκανσης δοντιών εκτός οδοντιατρείου που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το The Pearls.

image

Μια επίσκεψη στο http://www.thepearls.gr/ μας ήταν αρκετή για να κλείσουμε online το ραντεβού μας και φυσικά να διαλέξουμε την μεγαλύτερη θεραπεία εκ των 3 που υπάρχουν, με το όνομα Celebrity που χαρίζει ως και 9 τόνους λευκότερο χαμόγελο.

Την Παρασκευή 2/9 στις 3μμ μας περιμένανε στο κατάστημα η Χαρούλα Ασλανίδου και ο Χρίστος Παρασκευάς για να μας μυήσουν στο The Pearls Experience. Μέτα από μια άκρως κατατοπιστική συζήτηση στην οποία καταλήξαμε σε όλες τις λεπτομέρειες και μια ξενάγηση στον χώρο όπου η minimal διακόσμηση με ξύλο και κρυφούς ο φωτισμούς κλέβουν την παράσταση, ήμασταν έτοιμοι να ξαπλώσουμε στους αναπαυτικούς καναπέδες για να απολαύσουμε την διαδικασία.

image

image

Αυτή αποτελείται από την εφαρμογή ενός καινοτόμου gel μέσω της χρήσης ειδικής μασέλας και από την ενεργοποίηση του από το ψυχρό φως τεχνολογίας Led,  που εγγυάται καμία απολύτως παρενέργεια. Η θεραπεία μας διήρκεσε 60 λεπτά, χωρισμένη σε 3 μέρη από 20 λεπτά, κάτι το οποίο μας έδωσε την δυνατότητα να ελέγχουμε το αποτέλεσμα και να επιλέγουμε αν θα συνεχίσουμε στο λευκότερο χαμόγελο ή φτάσαμε στο επιθυμητό.

image

Μετά το πέρας της θεραπείας, λάβαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πως να συντηρήσουμε το αστραφτερό χαμόγελο που μόλις αποκτήσαμε καθώς και ειδικό στύλο λεύκανσης για ενίσχυση και συντήρηση του αποτελέσματος .

Processed with VSCO with hb2 preset

Τρεις λέξεις που θα περιέγραφαν την τεχνολογία των The Pearls: Ταχύτατο , οικονομικό και άκρως αποτελεσματικό.

Και όπως μας συμβούλεψαν με ένα quote γραμμένο στον τοίχο: “If you see someone without a smile, give them one of yours”

Κάτι που κάναμε πράξη και εμείς με το που κλείσαμε την πόρτα του Mr & Mrs Pearl.

Processed with VSCO with hb1 preset