Πόσες φορές νιώσατε πως το μόνο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μείνετε όλη μέρα ξαπλωμένοι στον καναπέ, να ξεκουραστείτε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ;

Μία από τις προηγούμενες μέρες είχαμε ακριβώς αυτή την αίσθηση και έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε ρεπό στον εαυτό μας και να δοκιμάσουμε επιτέλους την νέα σειρά από μάσκες προσώπου Pure Clay Masks, της LOréal  Paris.

thumbnail_IMG_0064

IMG_0033

Processed with VSCO with hb2 presetΜία νέα σειρά που μόλις κυκλοφόρησε και είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν για την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Με βάση τρία διαφορετικά είδη αργίλου, χαρίζουν μόλις σε δέκα λεπτά καθαρισμό της επιδερμίδας, ισχυρή δράση κατά των ατελειών και απομάκρυνση των σμηγμάτων.

Έτσι  επωφεληθήκαμε την ώρα που ξεφυλλίζαμε τα αγαπημένα μας περιοδικά και με τον πιο δυνατό σύμμαχο στο πλευρό μας, αποφασίσαμε να χαρίσουμε λίγη λάμψη στα πρόσωπα μας.

IMG_0038

Processed with VSCO with hb2 preset

Η σειρά περιλαμβάνει τρεις  διαφορετικές μάσκες περιποίησης, την Glow Mask, την Purity Mask και την Detox Mask , το οποίο είναι και το μόνο αρνητικό της καθώς κάνει την επιλογή πολύ δύσκολη υπόθεση. Αν και τώρα που το σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα γιατί πρέπει να διαλέξουμε ;

Έτσι την επόμενη φορά που θα νιώσετε πως δεν είναι η μέρα σας, κάντε ένα μικρό διάλειμμα και αφήστε τις Pure Clay Masks της LOréal  Paris να σας φτιάξουν την διάθεση!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

IMG_0032

Processed with VSCO with hb2 preset

Επίσης θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο The Met Hotel Thessaloniki, για την υπέροχη φιλοξενία. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μας να δουλεύουμε σε ένα ξενοδοχείο σας και αυτό, όπου η σύγχρονη αισθητική και η πολυτέλεια συναντώνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το The Met Hotel θα τις βρείτε στο παρακάτω link

http://www.chandris.gr/themetthessaloniki/default-gr.html