Έπειτα από πολλές μέρες προσμονής, το ημερολόγιο έδειχνε επιτέλους Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, μία Δεύτερα τόσο διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες.

Μας χώριζαν μόλις λίγες ώρες από το “The Raven and the Maiden” Couture fashion show του σχεδιαστικού διδύμου Mi-ro. O τίτλος που κατευθείαν μας ταξίδευσε στην αμερικανική ποίηση του 19ου αιώνα και στο σκοτεινό ύφος του Egdar Allan Poe, έκανε την αγωνία μας να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Κάπως έτσι, μετά από αρκετές ώρες προετοιμασίας φτάσαμε στον χώρο του παλαιού χρηματιστηρίου επί της οδού Πεσμαζόγλου και αφού όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι πήραν τις θέσεις τους, τα φώτα έσβησαν και η μουσική έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το show.

Processed with VSCO with hb2 preset

Μακριά φορέματα με διαφάνειες, κεντημένα με μεταλλικά υλικά. Βελούδο και μετάξι να βρίσκουν ισορροπία ανάμεσα σε μια ανάλαφρη διάθεση και σε μία αυστηρή κομψότητα, όπου όλα μαζί συνέθεσαν την couture συλλογή του σχεδιαστικού διδύμου για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016/17

Κάθε εμφάνιση στο runway ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, χαρίζοντας σε όλους όσους είχαμε την τιμή να βρισκόμαστε στο show ένα χαμόγελο ικανοποίησης  και κάνοντας την επιλογή αγαπημένου look, πολύ δύσκολή υπόθεση.

Processed with VSCO with hb2 preset

Η επίδειξη της couture collection των Mi-ro έφτασε στο τέλος της και το δυνατό χειροκρότημα απλά επιβεβαίωσε το συμπέρασμα που θα έβγαινε από τα χείλη όλων.

Ήταν το καλύτερο show της καριέρας τους!

unnamed

Apostolos Arsenios Panagiotidis

Processed with VSCO with hb2 preset

Ioannis Mekiamis

Τέλος την οργάνωση της όμορφης βραδιάς ανέλαβε η Αρετή Νταρμά και το AD Communications.