Πέρσι όταν για πρώτη φορά μείναμε στο Coco-Mat Hotel Athens και ανακαλύψαμε την υπέροχη αισθητική και την εξαιρετική εσωτερική του διακόσμηση, συμφωνήσαμε και οι δύο κατευθείαν πως θα έπρεπε κάποια στιγμή να ετοιμάσουμε οπωσδήποτε κάποιο σχετικό θέμα στο Fire meet Gasoline.

Το Coco-Mat Hotel στο Κολωνάκι είναι διαφορετικό από κάθε άλλο ξενοδοχείο που έχουμε μείνει, καθώς είναι ένα design Hotel που έχει ως βάση του την χαλάρωση. Κάτι που το πετυχαίνει με δύο τρόπους :

IMG_0365

Πρώτα από όλα τα υπέροχα αναπαυτικά στρώματα, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ύπνου και ξεκούρασης και  δεύτερον με την διακόσμηση του, η οποία αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας. Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό που σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου.

Processed with VSCO with hb2 preset

Επίσης η οικολογική προσέγγιση του Coco-Mat είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ξεκινώντας από το ποδήλατα που σε περιμένουν για μία απολαυστική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι το σπιτικό και πεντανόστιμο  πρωινό, φτιαγμένο με τα πιο ποιοτικά υλικά.

IMG_0644

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στα εντυπωσιακά μπάνια του ξενοδοχείου, που με μία minimal ματιά παρουσιάζουν υπέροχα και άνετα ντουζ, μεγάλους και εντυπωσιακούς νιπτήρες με το μαύρο χρώμα να παντρεύεται ιδανικά με το λευκό μάρμαρο.

IMG_1116

Έτσι την επόμενη φορά που ο προορισμός σας θα είναι η αθηναϊκή πρωτεύουσα, μην ξεχάσετε πως σας περιμένει το πιο ευγενικό προσωπικό σε ένα διαμάντι στο κέντρο της πιο αριστοκρατικής γειτονιάς του κέντρου, το Coco-Mat Hotel.

http://www.cocomatathens.com/el/

Processed with VSCO with hb2 presetIMG_1664

Processed with VSCO with hb2 preset

IMG_1723

Apostolos Arsenios Panagiotidis& Ioannis Mekiamis