Η αλήθεια είναι πως τόσο ο Απόστολος, όσο και εγώ ανήκουμε σε μία ευνοημένη μερίδα κόσμου, που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα με την επιδερμίδα μας. Στην εφηβεία όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μας εμφανίσαμε κάποια σημάδια ακμής αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Το μυστικό μας δεν ήταν άλλο από τον πρωινό και καθημερινό καθαρισμό, χρησιμοποιώντας κάποιο σαπούνι σε μορφή gel και αμέσως μετά μία ενυδατική κρέμα. Έτσι από την ηλικία των δεκατεσσάρων έχουν περάσει από τα χέρια μας δεκάδες ανάλογα προϊόντα και σήμερα περίπου 7 χρόνια μετά μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε αυτά που δεν θα λείψουν ποτέ ξανά από το ντουλάπι μας.

1

Processed with VSCO with hb2 preset

Πρόκειται για το gel, της νέας Pure Power σειράς της Men Expert από την L’Oréal Paris. Μίας σειράς σχεδιασμένη 100 % για άντρες που έχει βάλει ως στόχο την ολοκληρωτική εξαφάνιση των ατελειών από την επιδερμίδα του προσώπου.

Καθώς ο συνδυασμός του Black Charcoal και του δυόσμου που περιέχονται στο gel προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και φρεσκάδα.

2

Processed with VSCO with hb2 presetΠερίπου 2 λεπτά κάθε πρωί είναι παραπάνω από αρκετά για να απομακρύνουμε τις ατέλειες, την λιπαρότητα, τους πόρους, την τραχύτητα, τα σημάδια και να αποκτήσουμε μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί όλη την ημέρα.

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ από τα Men expert της L’Oréal Paris , καθώς έχει φροντίσει και το ακριβώς επόμενο βήμα, την ενυδάτωση.  Με την νέα Hydra Energetic κρέμα προσώπου που χρησιμοποιούμε αμέσως μετά τον καθαρισμό ενισχύεται η  πενταπλή δράση του gel και κρατάει την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 24 ώρες.

Processed with VSCO with hb2 preset

Οπότε η τέλεια επιδερμίδα για όλους τους άντρες χρειάζεται μόλις 2 προϊόντα και 2 λεπτά.

Τι λέτε ;