Πριν μιλήσουμε για τα οφέλη που είδε η επιδερμίδα μετά τις πρώτες κιόλας χρήσεις του Clarisonic, ας αρχίσουμε από τα βασικά. Τι είναι το Clarisonic ;

Το Clarisonic είναι το απόλυτο σύστημα καθαρισμού της επιδερμίδας, ένα θαυματουργό gadget που μας έκανε να ξεχάσουμε και να αναθεωρήσουμε ότι ξέραμε μέχρι στιγμής για την καθημερινή οικιακή περιποίηση του προσώπου και του σώματος.

Processed with VSCO with hb2 preset

Η αρχική σκέψη για αυτό το τεχνολογικά εξελιγμένο προϊόν ήταν να χρησιμοποιείται μόνο από  δερματολόγους και αισθητικούς για επαγγελματική χρήση, στα spa και στα ιατρεία τους . Γρήγορα όμως ο  έντονος ενθουσιασμός το οδήγησε στα καταστήματα όπου και κατέκτησε την βιομηχανία της ομορφιάς.

Λειτουργεί με τη μέθοδο ηχητικών κυμάτων ( sonic method ), τα οποία απομακρύνουν όλους τους ρύπους από την επιδερμίδα , ενώ το ειδικό βουρτσάκι καθαρίζει 6 φορές καλύτερα από τον καθαρισμό με τα χέρια.   Έτσι μόλις σε ένα λεπτό , ενισχύεται  σε βάθος η απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης, ενώ παράλληλα σέβεται την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Processed with VSCO with hb2 preset

Με το Clarisonic θα δείτε την επιδερμίδα σας να μεταμορφώνεται, μέσα σε μόλις 28 μέρες  και θα αποκτήσετε το δικό σας προσωπικό  αισθητικό που κάθε μέρα θα αναλαμβάνει να σας κάνει επαγγελματικό καθαρισμό.

Processed with VSCO with hb2 preset

Εμείς το έχουμε ήδη λατρέψει!

Απόστολος Αρσένιος  Παναγιωτίδης και Ιωάννης Μεκιάμης