Περνώντας από τα παλιά εργοστάσια της βιομηχανικής περιοχής του Πειραιά, τα εγκαταλειμμένα κτήρια και τα χαμηλά σπίτια η ατμόσφαιρα σε προετοίμαζε σιγά σιγά για την υπόθεση μυστηρίου που θα εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια μας.   Φτάνοντας στον τελικό προορισμό, το παλαιό εργοστάσιο καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος, αντικρίσαμε το σκηνικό, ένα μακρύ στρωμένο τραπέζι , έτοιμο να φιλοξενήσει μία ιστορία υψηλής ραπτικής και μυστηρίου εμπνευσμένο από την Αγκάθα Κρίστι.

IMG_7089

IMG_7088

 

Οι μπάτλερ άναψαν τα κηροπήγια και το Couture affair show ξεκίνησε. Αισθησιακές διαφάνειες, βελούδο και φυσικά έντονες γραμμές tailoring να κυριαρχούν σε όλα τα look, μας υπενθύμισαν γιατί θεωρούμε τον Δημήτρη Πέτρου έναν από τους πιο ταλαντούχους  έλληνες σχεδιαστές.

IMG_7090

Κάθε μοντέλο ολοκληρώνοντας το catwalk, έπαιρνε θέση στο μεγάλο τραπέζι όπου κάθε ήρωας του show ήταν πρωταγωνιστής και ταυτόχρονα ύποπτος.

IMG_7091

Ένας ηχηρός πυροβολισμός ακούστηκε, τα φώτα έσβησαν, η μουσική σταμάτησε απότομα και εκεί έκανε την εμφάνιση του ο σπουδαίος σχεδιαστής για μία σύντομη υπόκλιση.

IMG_7086

Processed with VSCO with hb2 preset

Όσο για εμάς, φορώντας ολόμαυρα κοστούμια και δαντελένιες μάσκες στο πρόσωπο, γίναμε ένα με το concept και καταφέραμε να αποκτήσουμε τον δικό μας ρόλο στην ιστορία μυστηρίου στο Couture Affair του Δημήτρη Πέτρου.

IMG_7082

Τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκε η l’oréal professionnel, ενώ το μακιγιάζ η Lancome Cosmetics

 

IMG_7080

 

Απόστολος Αρσένιος Παναγιωτιδής και Ιωάννης Μεκιάμης