Λίγες μέρες πριν, η πόλη της Αθήνας είχε την τιμή να φιλοξενήσει έναν από τους πιο δημοφιλής ιταλικούς οίκους, τον οίκο των Dsquared2.

Έχοντας ήδη παρακολουθήσει επίδειξη τους, τον Ιανουάριο, στο Μιλάνο και έχοντας μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις η προσμονή μας ήταν τεράστια.

Έτσι την ημέρα του show, επισκεφτήκαμε τα αγαπημένα μας πολυκαταστήματα Attica, για να διαλέξουμε τα κατάλληλα Dsquared2 κομμάτια για την μεγάλη βραδιά.  Παρόλο που η υπάλληλος ήταν πρόθυμη να μας προτείνει άπειρους στιλιστικούς συνδυασμούς, ξέραμε τι θα φορέσουμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Processed with VSCO with hb1 presetΑσπρόμαυρο παντελόνι, tribute στον David Bowie για τον Απόστολο και για τον Ιωάννη, μαύρο denim jacket κεντημένο με Swarovsky, φυσικά από την εταιρία Dsquared2 και τα πολυκαταστήματα Attica.

Έτσι αφού πήραμε τα κομμάτια που θα φορούσαμε το βράδυ, κατευθυνθήκαμε προς το ξενοδοχείο για να ετοιμαστούμε για την μεγάλη βραδιά.

unnamed

Processed with VSCO with hb1 preset

Έξω από το Ζάππειο, όπου επρόκειτο να γίνει το show, είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμους και λίγα λεπτά αφού πήραμε τις θέσεις μας η επίδειξη ξεκίνησε.

DSquared-Athens-Dsquared2-AXDW-Patricia-Munster-Photographer-003

DSquared-Athens-Dsquared2-AXDW-Patricia-Munster-Photographer-006

Σε ένα αρκετά σύντομο show, παρουσιάστηκαν 7 looks από την Fall-Winter 2017 συλλογή τους και μας επιφύλαξαν ένα αρκετά εντυπωσιακό finale όπου τα μοντέλα στοιχίστηκαν δίπλα στις κολώνες του Ζαππείου.

IMG_9508

 

Απόστολος Αρσένιος Παναγιωτίδης και Ιωάννης Μεκιάμης