Παρασκεύη 2 Ιουνίου και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, οι προετοιμασίες μας είχαν ήδη ξεκινήσει.  Αυτή την φορά είχαμε έναν πολύ ιδιαίτερο προορισμό και έτσι αφού φορέσαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια από τα πολυκαταστήματα Attica, κατευθυνθήκαμε προς τα studio Kappa, για να παρακολουθήσουμε ζωντανά το δεύτερο live του So You Think You Can Dance.

Αφού πήραμε τις θέσεις μας, τα φώτα χαμήλωσαν και η εκθαμβωτική Δούκισσα, έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει ο χορός.

IMG_0645

Το πρώτο ζευγάρι, δεν ήταν άλλο από την Σοφία και τον Παρασκευά. Τα μικρά του show ξεσήκωσαν το studio με την ενέργεια τους και ένα, ένα ακολούθησαν και τα υπόλοιπα 10 ζευγάρια.

IMG_0647

IMG_0708

Και κάπου ανάμεσα σε όλες αυτές τις μαγεύτηκες χορογραφίες βρήκαμε την ευκαιρία και τρυπώσαμε στα backstage. Πρώτος προορισμός ; Το καμαρίνι της Δούκισσας.

IMG_0725

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, μας μίλησε για το πόσο απολαμβάνει την παρουσίαση του dance, αλλά και για τις επόμενες εμφανίσεις που ετοιμάζει.  Μας άφησε βέβαια μία ερώτηση αναπάντητη, λέτε να την δούμε να χορεύει  ;

 

IMG_0718

Και αμέσως μετά, μπήκαμε στα καμαρίνια τον παιδιών.  Εκεί κάποιοι είχαν ολοκληρώσει, την εμφάνιση τους, ενώ άλλα ζευγάρια δεν σταματούσαν τις πρόβες ακόμα και λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν στην σκηνή του show. Παρόλο που μπορούσες να διακρίνεις το άγχος τους, το πάθος τους για χορό ήταν σίγουρα μεγαλύτερο.

IMG_0694

IMG_0702

Η βραδιά συνεχίστηκε και η αποχώρηση της Μέλανη και του Αλέξανδρου μας έκανε όλους όσους βρισκόμασταν στο studio Kappa, να παγώσουμε, όμως παρόλα αυτά, ένωσε και ένα  καινούργιο χορευτικό ζευγάρι.

IMG_0737

Το δεύτερο live του πιο χορευτικού show, έφτασε στο τέλος του και μην ξεχνάτε, πως όλη η Ελλάδα, χορεύει στους ρυθμούς του So You Think You Can Dance.

IMG_0668

Apostolos Arsenios wears :

Hugo Boss suit from Attica, the department store

Phillip Plein belt from Attica, the department store

Giuseppe Zanotti sneakers

Ioannis wears :

T by Alexander Wang  jacket from Attica, the department store

Rag and Bone trousers from Attica, the department store

Alexander McQueen sneakers

IMG_0640

photo credits by Hlianna Bennet