Σας έχουμε γράψει πολλές φορές για όλα αυτά που ονειρευόμαστε να πετύχουμε μέσα από το blog μας, αλλά και πως δουλεύουμε καθημερινά ώστε τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα.

Ένας από τους στόχους που βάλαμε με το που ξεκινήσαμε το blog μας, ήταν να γίνουμε τόσο καλοί σε αυτό ώστε να μπορέσουμε να διακριθούμε και το Marie Claire μας έδωσε την μεγάλη τιμή να βραβεύσει το Firemgasoline.com ως το καλύτερο αντρικό blog της χρονιάς.

IMG_7180

Σε μια μαγική νύχτα στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, η αρχισυντάκτρια του Marie Claire, Γαλάτεια Λασκαράκη μαζί με τον ηθοποιό και συμπαρουσιαστή, Δημήτρη Μοθωναίο, υποδέχτηκαν όλο το Fashion Crowd της Αθήνας.

Φορώντας  costum made κοστούμια από τον Δημήτρη Πέτρου, τα οποία έφεραν στο πίσω μέρος τα ονόματα μας ήμασταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να απολαύσουμε την βραδιά.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την αντρική κατηγορία άργησαν να έρθουν και αγαπημένος μας φίλος και περσινός νικητής, Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης ανέβηκε για να δώσει το προτελευταίο βραβείο της βραδιάς.

Ο φάκελος άνοιξε και ο Μιχαήλ διάβασε τα ονόματα μας.

IMG_7078

Η χαρά μας και η ευγνωμοσύνη μας τόσο στο Marie Claire, όσο και σε όλους εσάς είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε και το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι πως αν έχετε εμπιστοσύνη στο εαυτό σας και δουλεύετε σκληρά για τους στόχους σας, όλα είναι εφικτά.

IMG_7081

Μαζί μας σε αυτό το ταξίδι ήταν και η Belvedere Vodka, που πέρα από χορηγός της κατηγορίας μας, φρόντισε και για το after party με τον πιο Premium τρόπο.

IMG_7076

IMG_7085

Ιωάννης Μεκιάμης και Αρσένιος Παναγιωτίδης.